Firmafest igår, och även om jag smet förhållandevis tidigt (kom hem 2-ish), fick jag nog i mig ett halvt bryggeri. Så det har varit dagen efter natten före hela dan idag. Hade tänkt skippa träning idag (vara klok för en gångs skull alltså), men självplågaren i mig blev för stark framåt sena eftermiddan…

Del1: Kan inte tänka mig många saker jag mindre gärna skulle vilja bakis göra än den här WODen faktiskt.

På tid 15-12-9-6-3 av power snatch (40kg), burpees: 8:05

Första varvet gick obrutet och snabbt på under minuten. Då trodde man på en tid runt 5 minuter eller så… Men nån måste ha varit och lagt på en 2-300 kilo på stången medans jag gjorde burpees, för sen krashade jag totalt direkt vid återgången till styrkerycken! Från det var det en horribel upplevelse, och något av mitt livs obekvämaste 8 minuter.

Tekniken for all världens väg framåt 9-varvet, och det var mycket efterpressande, bredhoppande och ”för-tidigt-dragande” därifrån och in i mål.

4 timmar senare – efter lite hetsande från Björn, samt för mitt goda samvetes/självplågar-jagets skull blir det också en Del 2:

Eftersom min bättre hälft tagit sig ut i nattlivet, och jag alltså satt fast hemma fick det bli att ersätta löpning med rodd. Uppskattade mitt 100% för 3 minuter till ungefär 1:40-tempo, och valde därför att sikta på att hålla 1:46-1:47 under arbetsintervallerna. Fantastiskt det där att jag kunde programmera in olika intervaller och vilor i C2:an. Gotta love it.

roddSprint Row 3 min @ 90%
Gå på stället 1 min
Sprint Row 2 min @ 90%
Gå på stället 1 min
Sprint Row 1 min @ 90%
Gå på stället 1 min
Sprint Row 2 min @ 90%
Gå på stället 1 min
Sprint Row 3 min @ 90%

Höll tempot 1:46, 1:46, 1:47, 1:47 och 1:49. Snittet blev 1:47 (kom 3066m på dom sammanlagda intervallerna). Riktigt jobbigt, framförallt för benen som var väldigt, väldigt slitna redan från början. Sista intervallen krävde en hel del pannben. Rätt nöjd att kunna hålla det här tempot, i smårisig form, hela den sträckan faktiskt!

trottMartin

En ”ganska” färdig Martin!