Majas första skoldag, och min sista semesterdag. Lämnade av ungarna på skolan och tog mig sen ner på stan och mötte upp Mattias. Han försökte smita ifrån träning genom att ha glömt kläder, men den gick inte sörru, för jag tog med kläder till honom också. Lite orolig över att ens palla att träna själv förresten, eftersom det bara blev 3-4 timmars sömn inatt, men det var inga problem när jag väl kom igång.

”Lynne” 5 ronder av max bänkpressar med kroppsvikten, max pullups: 
Rond 1 (BP/PU):14/33
Rond 2: 10/30
Rond 3: 8/31
Rond 4: 6/29
Rond 5:6/27

Totalt: 194 (44/150) (PR)

Vägde 74,6 imorse så det gick inte att undvika 75kg (72,5 förra gången), men det gick ju bra ändå även om jag dog snabbt. Den vanliga snedfördelningen men känns ändå som om bänken tar sig. Dock inte helt på det klara varför. Tog det väldigt lugnt och passet tog dryga 45 minuter.

Träffade en snubbe som körde styrkeryck, som visade sig känna till Crossfit Uppsala, och snackade med honom alldeles för länge mellan sista varvets bänkpressar och pullups. Trevlig prick! Hade nog haft ett par lägre pullups i den rundan om jag inte tagit sån himla tid på mig där (tar det lugnt emellan normalt, men här blev det lite väl). Mattias körde skalade bänkar till 60kg, men dundrade iväg 149 repetitioner. Snubben kan!

Käkade lunch, åkte hem och sen plockade jag fram för dagens nummer två:

”Jonescrawl” – Tre varv på tid av 10 Deadlift 115% av kroppsvikt (använde 85kg), 25 Boxjumps 60cm: 4:53

Började regna under tiden och jag höll på att halka på första varvets boxhopp, så jag lugnade ner mig lite. Fast ganska snart var det inte frivillig längre – blev flåsigt. Tungt för benen. Faktiskt riktigt tungt, kanske känner av det här i dom imorrn?