En vecka med bara solsken, och när man sen bjuder in Mosa till uteträning samt efter det familjen Jacobsen till brunch så är det naturligtvis bara regn och ruskväder. Go figure. Nåja, hyffsat uppehåll just medans jag och Mosa tränade iallafall.

Max snatch: 60kg, 70kg, 72,5kg(f), 72,5kg(f), 72,5kg(f), 72,5kg(f)
Max clean&jerk: 80kg, 90kg, 95kg (PR), 97.5kg (PR), 100kg(f)

3 ronder på tid av 10 deadlift (100kg), 20 box jumps (60cm): 3:45

Orolig för hur tummen skulle kännas i rycken idag men tejpade händerna hårt, och då gick det förhållandevis bra. Ryck imorgon igen, får se hur det känns då. Alla försök på 72,5 var riktigt, riktigt nära. Har vikten rakt över huvudet, men har inte pressen tillräckligt hårt uppåt. Måste vara snabbare, snabbare. Fjärde gången på raken jag tar mig upp til 70kg utan missar. Det kommer. Väldigt nöjd med clean&jerken: förtjänade för första gången min chans på tresiffrigt, men där var jag redan för mätt. Men det kommer. Oväntat nog (för mig själv) så sket jag i spliten i jerken på 95kg.

Mosa var grym, och har verkligen bara småsaker att jobba på i sin tyngdlyftning. Ja, och så ännu mer styrka också såklart. Dessutom schoolade han mig på metconen med 5 sekunder. Way to go, brother!