Seg som satan sen igår plus att jag inte ville krossa mig inför helgen, så det fick bli det här passet igen. Dessutom behöver jag väl skapa nån form av momentum, precis som Jocke tyckte till mig idag, om jag nu verkligen har ett getupsprojekt. Själv vet jag inte helt säkert än, men fortsätter det kännas såhär bra så kanske?

5-5-5 Weighted strict pullups (pronerat grepp): 15kg, 20kg, 25kg
max reps strict pullups: 13
max reps DB getups (35kg) på 15 minuter: 30

Pullupsen står helt stilla. Antingen får jag nog fokusera ännu mer på att få dom att röra sig, eller bara skita i det. Getupsen kändes bra. Tar sig.

Imorrn blir det x2000 hela dan tills jag sammanstrålar med Björn i Malmö för färd över sundet. Vi ska på Crossfit certifiering i Köpenhamn över helgen, och jag har på känn att det kommer att bli kul, kul, kul. Vi får hoppas att Sverige kör över Danmark i fotboll också så jag inte blir för trackad därnere.

Tillägg ett par timmar senare: Haha, helt KÖRD i axlarna. Det här kommer jag att få lida för i Danmark 🙂