Var så sliten att jag inte kan komma på när jag var så sliten sist. Det som dödade mig totalt var en total arseldyngfylla av episka proportioner från när vi i lördags firade ut vår replokal (som ska rivas) med en spelning. Det blev så många bärs att jag inte kan räkna till dem på fingrar och tår tillsammans.

Nu hade jag ju redan bestämt mig för en lågvolymsvecka sen tidigare, men jag kände mig faktiskt så vek och svag att det nog var det bästa jag kunnat prestera idag i vilket fall…

5×2 Shoulder Press: 62.5kg
5×3 Back Squat: 97.5kg

Pyramid med L-hang muscle-ups: kroppsvikt, +1.25kg, +2.5kg, +3.75kg, +5kg (miss), +5kg (miss), +3.75kg, +2.5kg, +1.25kg, kroppsvikt.

Mycket tyngre än jag trodde för varje steg. Det är ju ändå inte så mycket vikt det är frågan om mellan höjningarna. Video från +3.75kg.