Okej. Dags för tredje upplagan av OPTs onlinetävling. Workouterna postades igår och var tre till antalet. Inte direkt mina starkaste sidor, men det är väl bara att hugga i. Dom skulle utföras inom 5 timmar.

WOD 1: 3 försök på 15 overhead squats för så tung vikt som möjligt: 15×62.5kg

vilade 30 minuter och sen

WOD 1: 2000m rodd och sen återstående tid till 10 minuter går till AMRAP double-under: 6:57 (PR) + 5 (!)

vila 2,5 timmar och sen

WOD 3: 50 chest-to-bar pullups, 50 burpees: 6:23

Spelade säkert på WOD 1, men bestämde mig för att satsa allt för att nå mitt årsmål (nästan mitt livsmål!) – att ro 2k under 7 minuter (inte det lättaste för en lättviktare). Insåg väl att det inte tävlingstaktiskt var nån bra idé (normalt ska jag kunna göra 100+ double-unders på ett par minuter, även om jag är trött), men jag var tvungen att försöka.

sub 7 rodd

Och det gick ju, men jag var inte trött efter, jag var förvirrad och yr på ett sätt jag inte upplevt sen ”Fran” upplevelsen i Danmark förra året. Jag förstod att jag var tvungen att hoppa, men kroppen förstod inte hur. Benen bar inte. Jag ville, men kunde verkligen inte. Många tror att dom ”gått in i väggen”, men i verkligheten har dom bara slutat när det blev jobbigt. jag gick in i väggen. Lovar att posta en mycket komisk video imorgon.

clown

En livs levande, förvirrad, clown

 

Under tredje WODen var jag fortfarande inte återhämtad och energin vek. Borde nog ha ätit nåt under dan förutom en banan och en juice. Jaja, skönt att komma igenom iallafall.

Hade fantastiskt sällskap av Simon ”the Ox” som var så jäkla grym idag. Skys the limit för honom. Han hade inte gjort en enda CTB pullup innan idag. Nu har han gjort 50. Och rott 7km på 6:48. Liksom bara sådär.

Såhär efteråt: jag är så jävla glad att ha rott 2km under 7 minuter så det förstår ni inte. Klart värt smärtan och förvirringen!

Men jag gör det helst inte igen på lång tid. Nu: bärs.