Jag hade en bild av mig själv görandes Nate i lugnt och mysigt tempo ute på verandan i solen dag. Vaknade av ljudet av ösregn, och när jag gick upp och läste DN hade dom tydligen utlöst nån stormvarning av nivå 1. Vi strök ganska snabbt mysbilden i solen, och istället fick det bli inne i träningsrummet. Nånstans där strök vi tydligen också tanken på att köra lugnt.

”Nate” – Max antal ronder på tid av 2 Muscle-ups, 4 Handstand pushups, 8 KB svingar (32kg): 14 ronder on the buzzer (PR)

Muscle-ups gjorde från L-hang och utan kipp (dom tog rejält på axlarna på det här sättet), dock med nerhopp (ja, eller nersättning av fötterna – jag var ju så lågt) på en del, KB svingar gjorda som ryska dito (över huvudet, men inte högre) av hänsyn till min rygg (även om jag också tror att det här är ett bättre sätt (ur skadesynpunkt) att svinga tungt än crossfits ”hela vägen upp” sätt), samt att takhöjden i träningsrummet inte tillåter ”fullhöjd”.

MU hemma

Kalenderbitarna kan följa ronderna såhär (skrev ner då och då): 3 ronder vid 17:10 kvar, 5 ronder 14:29, 7 ronder 10:52, 9 ronder 7:22, 11 ronder 4:00

Fastnade lite vid MUs (singlar from 4e ronden) och HSPUs (MUs slet för hårt på axlarna eftersom jag inte kunde ”kippa upp” mig högre).

Ni som undrar över hur benen mår, antagligen på grund av skadeglädje och oginsamhet, kan jag gratulera – dom fungerar knappt idag.