Skiter väl jag i att köra varken Grace eller Mary idag. Jag gör som jag vill. Ha! Försökte istället skrämma igång mina halvdöda ben med…

”Nasty Girls”: 3 Ronder på tid av 50 Squats, 7 Muscle-ups, 10 Hang power cleans (60kg): 11:00 (PR)

Gnällspik som man är blev man lite besviken – siktade under 10, men mina trissor ville annat (hämmade mig i MUsen idag). Får bli nästa gång. Och så suger på på squats andra varvet och framåt, precis som vanligt. 2:25 resp 6:30 var jag klar med första och andra varvet. Vid 6:30 är typ Jocke klar med sitt tredje. Scary stuff.

Mattias var med och körde sin första ”riktiga” NG. Han gjorde det bra också – hängde med fint i två varv, för att plana ut lite på sista (som de flesta alltså…). Hans klocka stannade på 14:44.

mu1
Kippandes som det inte fanns nån morgondag!

hpc

Lite väl tidigt böjda armar, tycker du inte Mattias? 😉