”Nasty Girls” – 3 ronder på tid av 50 Squats, 10 Hang Power Cleans (60kg), 7 Muscle-ups: 12:17

Lite förkyld, men gav mig ändå (dumt nog?) på Nasty Girls. Gjorde årets bonk under andra varvet – redan i början på det nästan – fick börja bryta squats i tior (!). Första varvet på 2:40-2:50, andra klart på 7 blankt och sen gick det tuuungt. Hoppades på sub 10, vilket jag insåg skulle bli svårt, men över 12 känns inte bra. Sista varvet bar den mesta skulden och jag får prova den frisk(are) snart för att se om det var en fluke. Ingen katastroftid men…

Fick med mig Johannes också (skalade HPC, resten som vanligt), det var kul! Minst sagt roligare om man är flera som lider.

Första 2 ronderna. Kommentera om ni vill.

Formen ganska ok tycker jag. Knäna går inåt när jag blir trött i Squatsen – måste komma ihåg att tänka på det. Inget problem att avhålla sig ifrån om jag bara aktivt motverkar. Hoppar också ner efter en del Muscle-ups – hade tänkt att inte göra det, men glömde tydligen bort.