Mina baklår försökte säga upp sig från resten av min kropp igår. När dom inte fick det valde dom att bråka och värka istället. Men jag förstå dom – dom har inte haft det lätt den senaste veckan…

Inne på tredje dagen av ganska hård träning, och trots att kroppen värker lite mer än vanligt och att jag dessutom sovit för lite och jobbat för mycket, så presterar jag faktiskt (för mig) bra fortfarande. Det är nästan därför jag håller på med det här. Prestera bra utvilad och utsoven och så vidare, det kan väl alla. Det som verkligen räknas är om man kan prestera bra (i förhållande till sin egen maxkapacitet) dag ut och dag in nästan oavsett vad livet väljer att ge en för kort. För mig är det vad CrossFit handlar om.

På tid:
800m löpning, 20 pushpress (30kg), 50 oankrade situps
600m löpning, 35 pushpress, 35 situps
400m löpning, 50 pushpress, 20 situps
Tid: 16:21

Sådärja. Nu har jag inga axlar längre. Och imorrn får jag vila. Det är ju inte dumt det heller!