Jami Tikkanen var i Sverige för att göra oss mobila. Eller iallafall lära oss hur man gör sig och andra mobila. Han gjorde ett strålande jobb, men mest kommer man väl att komma ihåg den smärta bortom allt förstånd som en del stretchövningar belönade oss med för våran insats.

Vi hann med att träna på lunchen också, jag och Björnen. Han krossade naturligtvis med ytterligare två PR i påvverklins. 112.5 och 115kg. Vart ska det sluta? Rätt tillfreds med min egen insats dock, även om jag som vanligt är ”den svaga”. Jag måste hitta en mindre skogshuggarlik kompis att träna med. Hmmm.

Med en klocka på löpande 10 minuters nedräkningar gör:
10 minuter för att få fram en 1RM frivändning: 100kg (mina lyft var 70kg, 85kg, 90kg, 100kg (f), 95kg, 97.5kg, 100kg)
10 minuter AMRAP handstand pushups så att örat syntes under handen (använde 15cm extra ROM): 28
10 minuter rodd för kalorier: 190

Lätt att hamna under vikterna idag, men pinnades i mitt första 100kg försök. Fick gå ner för att safea vikt och sen arbeta mig upp igen. Skönt att klara 100 andra gången. Handstående med extra ROM är (som vanligt) mycket mer dödande än utan ROM (duh!). Och rodd i 10 minuter är rätt trist. Fick dock till ett bra flyt med runt 18-19 SPM, men ändå 1:52-1:53 tempo. Experimentarade lite och gick kanske inte för fullt.