Lite sliten i rygg och grepp av gårdagens ”Grace”, och jag har säkert andra ursäkter till varför dagens träning blev lite av mellankaraktär om det behövs…

2-2-2 Deadlift: 140kg, 145kg, 150kg
3×3 Front Squats: 80kg

Fortfarande dåliga vikter och känsla på onsdagsmarklyftet, kan ju vara pga den andra träningen. Får hoppas det. Märker väl vad det lider i vilket fall. Framböjen gick strålande bra. Kommer inte bli några problem att höja nästa vecka också.

Onsdagskvällar är boulderingkvällar med Jocke så vi åkte som vanligt till Rockwater och trasslade lite. Tyckte inte att det gick så jättebra när jag var där, men när jag tänkte efter så klarade jag en del problem jag inte klarat förut, så det var nog inte så illa som jag tyckte där. Dock gick det skitdåligt på överhängsleden. Jag hade hoppats komma närmare att sätta ihop dom olika bitarna på den. Får hoppas på att det kommer nästa vecka. Då ska jag verkligen fokusera på den.

Imorrn blir det tunga Overhead Squats. Häromdan la performance menu ut en video på Greg Everett görandes just detta. Shit liksom. Greg är rätt stark när allt kommer omkring.