Spring 1,6km sen två minuter vardera (utan vila emellan) av:
Rodd
30kg Thrusters
8kg Medicine ball cleans
Double-unders
Pullups

Resultatet är det totala antalet repetioner (calorier i rodden): 158 fördelat på (i ordningen rodd, thrusters, cleans, DUs, pullups) 37, 30, 27, 34, 30. Dock var löpbandet trasigt (eller inte trasigt, men det saknades en magnet för att få det att gå ordentligt, så jag hoppade 300 singelhopp hopprep istället).

Kul med MB Cleans, aldrig gjort det i en metcon! Var tufft med syre rakt igenom hela workouten faktiskt (efter thrusters iallafall). 30 Pullups på två minuter är rätt risigt normalt sett, men mitt syre var verkligen helt slut, liksom mina händer. Double unders gjorde jag 20 första minuten för att sen helt tappa timingen och mest trassla in mig i hopprepet den andra.

Nu blir det två vilodagar (kanske lite lätt löpning för återhämtningen) för att komma in i cyklerna på rätt dagar, samt försöka läka min sargade händer (slet upp såren från i söndags igen idag såklart…)Mina öppna sår fick öppna sår idag… Dags att ge dom några dars vila.