Träningsdate med Björn innan han skulle hålla Måndagspasset på CrossFit Uppsala. Trevligt att få sällskap, saker och ting har verkligen blivit bättre av att den förlorade sonen kommit hem till Uppsala igen.

Annars kändes det mest tungt innan passet, då mina axlar knorrat rejält sen Lördagspasset. Inte första gången jag tweakar nåt, på ett dåligt sätt, i axlarna av overhead squats i metcons. Ska nog inte göra dom under tidspress helt enkelt. Dock så inverkade det förvånande nog inte speciellt mycket på passet idag, trots mycket fokus på axlarna, och efteråt kändes det mycket bättre.

A. 3 varv av 12 obrutna power snatch@45kg, 1:30 double-unders. Vila 2 minuter mellan varven: obrutet/86, obrutet/67, obrutet/51

vila 5 minuter

B. 3 varv av 12 obrutna push press@55kg, 1:30 burpee broad jumps: obrutet, obrutet, obrutet

vila 5  minuter

C. 5 varv av 15 knees to elbows, vila 10 sekunder, 15 pushups, vila 10 sekunder: obrutet första varvet sen brutet som bara den

Björns fel att jag inte smet från C delen. Tänkte verkligen, men när väl han gjorde den ändå så var ju jag tvungen… Han släppte också ifrån sig ett rättvisade citat nånstans på 3 eller 4e varvet: ”det här är ju inte ens kul på ett kul sätt”.

Försökte verkligen leda med höften och hoppa långt under burpee broad jumps, men lyckades nog mest att se ut som en dåre.

Sportade min nya Sälen CrossFit-tisha. Mycket stylish, och efter passet fyllde jag ut den i en 10-15 minuter också. Grabbarna i Sälen har nåt riktigt bra på gång: kolla upp dom här.

Ikväll blir det en del 2 också. Det ska bli skitskönt, tänkte försöka hitta några nya stigar i naturreservatet Lunsen som ligger alldeles bortanför mig. Får se om jag hittar tillbaks igen. Har jag inte bloggat på ett par dar kan ni skicka ut hundarna.

30 minuter löpning@Z1 tempo

Tänker fortsätta att låta den nya U.S. Christmas-skivan snurra. Det lär ge precis rätt meditiva stämning för stiglöpning. Förbaskat bra.