Efter den här cykeln är det dags för en halvvolymvecka. Kroppen börjar ge ifrån sig mycket övertränings/trötthetstecken. 9 cykler har jag kört mainsite, och jag har missat en tre-fyra WODs under den tiden (dock tränat en del utanför mainsite utöver denna). Resultatet av den senaste 1,5 månaden har varit att jag är snart tillbaks på samma nivå som jag var för jul, och det med några kilos lägre kroppsvikt (75kg nu, 77-77,5 före jul). Helt okej.

”Jackie” – 1000m rodd, 50 thrusters (20kg), 30 Pullups: 7:55 (PR)

Sen bytte jag utväxling på min nya (fixerade) cykel. 70/tidigt 80tals Motobecane ram i Reynolds 531 stål och Velocityhjul (utan bromsyta) på jenson-nav. Utväxlingen just nu 42/15 (ger 5 skidpatches – kunde vara bättre). Första cykeln helt utan ”vanliga” bromsar. Känns inte alls otryggt efter att ha cyklat fixerat (med frambroms) mer än ett år.

Björn tyckte att jag blivit för lite punk på sistonde. Den utvecklingen måste jag såklart vända och gör det i Björns anda med en idolbild för kylen, anslagstavlan eller sovrummet:

cimg1688
Look ma – no hands