Mitt livs första klämdag – tydligen kompensation för nån annan röd dag som hamnat på en helgdag eller nåt. Konstigt tycker jag, men sa inte emot. Alltså ännu en dag på uppfarten med min skivstång. Men vad är detta? Regn?! Och det i massor. Nåväl, det avtog mot slutet av passet iallafall!

Max power snatch: 3x50kg, 2×55, 57.5kg, 60kg, 62.5kg (PR), 65kg (PR), 3x60kg (efterpress på sista)

15 squat clean&jerk (70% av C&J i Tisdags = 62.5kg) på tid: 2:13

AMSAP L-sit (på ringar): 0:30

ASAMP handstående mot vägg: 1:30

Tack för att lättringen är så brutal på förhållandevis nya stänger, annars hade det blivit lite väl svårt med greppet idag, nu var det inga problem. Rycken kändes bra, även om det blir mest muscle snatch av alltihop som vanligt. Nöjd med att 60 satt så lätt alla gångerna! Kändes som metconnen gick snabbare än vad den gick. Blev nästan (bara?) push pressar förresten, helt okej om axlarna orkar – det går snabbare.

Sjukt mentalt vek i AMSAP-arna. Återigen skulle jag behövt den där frun/partnern/vemsomhelst som talade om för mig att sluta känna efter så mycket…

regn

CrossFit Uppsalas bumpers – håller i vått och torrt! Se shoppen för priser!

Jag utvidgar inbjudan till att komma hit och träna på Söndag till ALLA – Jon & Anna från bloggen youmakelovingfun kommer, medlemmar från CFUA kommer. Kommer du? Klockan 2 på Söndag hemma hos mig! Uteträning!