Grapplers Paradise 5 igår gick jäkligt bra (som vanligt – vi är grymma organisatoriskt), och det innebär att den värsta tiden det här året, arbetsmässigt, lider mot sitt slut. Nästa helg har vi kurs för de lokala friskis&svettisintruktörerna, samt det vanliga passet för UIF boxning, men det känns väldigt hanterbart jämfört med den senaste tidens helger.

Det enda som oroar är att jag egentligen hade tänkt utmana mig själv med OPTs andra online ”tävling” för året, men vi får se hur det blir.Det vore ju ”kul” förstås. Nån som vill hänga på isf?

Första passet för dagen blev en snabbis på lunchen:

3-3-3 High bar back squat (3sek excentriskt): 80kg, 90kg, 100kg

3×20 obrutna pullups (haka ska över stångens vertikala plan)

3-3-3 Push press: 70kg, 77.5kg, 80kg

3 minuter mellan set/övningar. Fick värsta pumpen på pullupsen, vilket komplicerade de första två seten pushpress, då det värsta var att jag inte hade nån känsel i armarna. Jobbigt det där med pump.

Dagens andra var samma intervallrodder som jag gjorde förra veckan, fast med 30sek extra vila. Gjordes runt 5 timmar efter pass 1.

5 varv  av 30sek rodd@100%, 2,5 minuter vila. Notera snittkraftutvecklingen i watt för alla ronder: 530W. Damper på 8.

Dom extra 30 sekunderna gjorde att jag inte kroknade sista varvet, tillskillnad från förra veckan. Lite trött nu – tränar imorrn också och sen tar jag nog resten av veckan ledigt från träning.

Från OPTs blogg:

OPT Big Dawg Championship #2 – Nov 14th/2009
4 workouts – one day

Hjälp.