spruta(1)Vaccinerade mig som sagt igår, och förutom väldigt (förvånansvärt) ont i armen hade jag inte märkt av nåt. Björnen messade tidigt och var helt däckad så jag fick ta över lunchpasset på CF Uppsala idag.

Eftersom jag kände mig bra, och efter moget övergäande om det verkligen var en bra idé, så bestämde jag mig för att träna innan. Tanken var singlar front squat supersettat med AMRAP pullups, men jag övergav det efter andra varvets böj där jag failade 100kg. Kände mig inte alls stark, och anar att nåt var lite vajsing i kroppen (troligen pga vaccinet då). Skjuter upp det passet till imorrn eller annan dag istället.

Men lite irriterad, och med typ 12 minuter kvar tills lunchpasset ville jag ändå göra nånting så det fick bli att ge sig på passet som var tänkt som andra pass idag istället.

5 varv på tid av 12 Kettlebell (high) swings (24kg), 12 Knees-to-elbows, 21 Double-unders: 7:46

Skitjobbigt. Vet inte om det var passet eller kroppen, men var inte helt okej förrän mitt i lunchpasset igen. Dolde det dock ganska väl tror jag. Hyffsat tempo, även om jag fick bryta KTEs redan från andra varvet (korta brott dock). En miss på DUs, när jag trasslade in mig på 19 reps på sista varvet.

Sen lät jag CrossFit Uppsalas medlemmar köra samma pass. Där fick dom som skrattade åt mig, helt färdig, när dom kom. Skrattar bäst osv.

haha_simpsons (1)