Två pass på menyn idag. Tur för mig att dom passade rätt bra idag – det första passade mycket bra in på CrossFit Uppsala för lunchpasset och det andra passade bra att göra tillsammans med Linda på kvällen.

5 varv av 8 hang power clean@60kg (fokus på snabbhet), 15 obrutna boxhopp@60cm, 2 minuters vila: alla ronder obrutna, snabbaste 36 sekunder, långsammaste 39 sekunder

vila 5 minuter

5 varv av 8 hang power snatch@40kg (fokus på snabbhet), 15 sek rodd@100%, 2 minuters vila: mellan 14-15 sekunder för rycken varje varv, rodden med snitttempo på 1:24-1:25

Kändes riktigt bra – skivstångsrörelserna kändes snabbare och effektivare än dom gjort tidigare, och jag kände mig återhämtad varje varv. Länge sen jag boxhoppade, och det kändes avigt första ronden, för att sen kännas mycket bra.

På kvällen var det dags för del 2, kändes väl inte så pepp då, men jag fick ju iallafall sällskap av min grymma fru. Det hjälpte! Vi körde ute i carporten i nollgradigt mörker. Börjar bli mycket Mark Twight-feeling på dom här utepassen.

På minuten i 20 minuter – varannan minut 8 overhead squats@50kg, varannan minut 10 obrutna chest-to-bar pullups: miss på OHSQ varv 6, miss i obrutenhet på CTB varv 6 – obrutna vanliga pullups varv 7, 8 och 9

Stängerna var SKITKALLA i det kalla höstvädret. Riktigt otrevligt. Jäkla land man lever i.

Inget rack så jag blev tvungen att vända upp vikten. Trots den ganska låga vikten hade jag det riktigt jobbigt med böjarna – axlarna var helt slut. Hade nog inte räknat med hur mycket pullupsen skulle slita där. Idag var det Linda som fick peppa mig för att klara mig igenom passet. Tack älskling!