Så sent som igår pratade jag och Jocke om att ”J.T.” helt försvunnit ur mainsite-mixen, och hur sällan det är HSPUs i förhållande till skivstångspressar nuförtiden. PANG! sa det så kom den här:

50 Ring dips
400m Rodd (egentligen löpning, men jag subbade med rodd)
50 Pushups
400m Rodd
50 Handstand Pushups
400m Rodd
Tid: 30:12

Hahaha. Siktade på 15 minuter (vad var det för tanke?!), sen siktade jag på 20. Jodu… Vet inte vad jag ska skylla på… Jag körde väldigt mycket pressövningar (tunga ringdipsvariationer) igår, men det räcker liksom inte. Lite är magens fel också (gjorde lite ont under tiden, men jag fortsatte ändå – förlåt kroppen och David – lovar att inte göra om det). Men det räcker liksom inte. Kan inte ens säga att det faktum att jag fick hjälpa barnen med en massa saker under tiden. Faktum är att jag var helt slut i pressmusklerna redan när jag kom till dom handstående armhävningarna (typ 10 minuter), och därifrån gick det utför bigtime… Nåja. Jag fullföljde iallafall…

Antar att det skulle nästan skulle halvera tiden att köra den baklänges..