Började på allvar att träna i princip varje pass hemma i slutet av April, och sen dess så har jag bara kört ett fåtal pass någon annanstans. Träna ute är rätt härligt när det är solsken, men egentligen är det lika härligt att träna i den friska luften när det inte är lika fint väder. Det är nåt speciellt med att ändå gå ut och få det gjort, trots att så många hade varit för bekväma för att göra det. Man är liksom lite vinnare redan innan man gjort något, bara för att man deltar.

Lindade ordentligt och testade att hoppa lite med fotleden. Kändes okej, men nån verkar ha stulit mina double-unders? Nåja, väntade ut det värsta regnet och när jag blev för rastlös satte jag igång. Slutade tillochmed regna efter halva workouten. Antagligen bra karma.

3 varv på tid av 21 deadlift@85kg, 50 double-unders: 6:18

Tog det lite lugnt på första varvet, men när det kändes ganska bra (förutom att marklyften fuckade upp mitt hoppande) så försökte jag öka lite. Det visade sig att jag var rätt slut i kroppen och inte hade några speciellt höga växlar att lägga i idag. Så kan det vara ibland. Rätt nerkörd av den här cykeln, trots det lugnare passet idag. Välbehövlig vila imorgon.

dubllisarUte