Trevligt igår med Anders som var och hälsade på. Vi åt och pratade tills klockan var sent, och han var tvungen att återvända för att preppa sin killar för invägningarna dagen efter. Vaknade sen tidigt imorse och kollade vad dagen hade att bjuda på, och sen gick jag och la mig igen. Haha. Ska det vara såhär? Linda frågade om hon också skulle göra den här och kvittrade. Jag hade väl svårt att känna samma entusism, men sällskap är såklart trevligt, och vi tog oss iväg till Friskis medan barnen lekte själva hemma (dom börjar bli stora nu!).

50 double unders, 5 thrusters (40kg)
40 double unders, 10 thrusters
30 double unders, 15 thrusters
20 double unders, 20 thrusters
10 double unders, 25 thrusters
Tid: 10:51

75 jäkla thrusters alltså! Jättekul. Dom flesta dessutom direkt efter varandra (man har väl aldrig känt att det hade varit skönt med FLER double-unders i en workout förr!). Trodde jag skulle kunna hålla det obrutet fram tills varvet med 20 thrusters, men axlarna krashade ihop tidigare än jag trodde, och jag var inte ens nära att göra dom 15 obrutna (8/7). Från det blev det mest en kamp för att komma ur åbäket. Varf ör övrigt HELT säker på att klara 10 minuter innan passet – där blev man nertagen på jorden minsann…

Hade redan innan messat med Jenny (Jacobsen), som eventuellt skulle kommit upp för att göra oss sällskap, men hon hade redan hunnit damma av den. Och som hon måste ha dammat – hon gjorde den under 8 minuter. Enligt henne så var hon tvungen efter ”fiaskot” igår (jag höll väl inte med om att det funnits nåt fiasko, men vem lyssnar väl på mig…?). Knockoutseger till Sveriges mest vältränade kvinna alltså!

Fick en rasande huvudvärk redan under dom första 50 hoppen, som inte släppte på hela dan. Var därför inte sådär supertaggad inför del 2, när den skulle göras 6 timmar senare. 150 jäkla svingar, games standard och med ett tungt järnklot. Men, vad gör man. Har man stått ut med tre workouter på två dar, kan man väl tåla en fjärde? På med Propagandhi, in i hallen, och försöka beta av det repetition för repetition bara…

swing

På tid 150 32kg KB (high games standard) swings: 11:37

Slitigt, men görbart. Märkligt nog kurerade det min huvudvärk dessutom. Brutet hårt såklart, och hade svårt med flytet inledningsvis, men jag hade ju tid att öva… Linda ville för övrigt göra den här också, men där avrådde jag. Jag vet ju vad passet blir imorrn.

Nu skulle det sitta fint med ett glas vin.