Lite sliten i kroppen idag av de senaste två dagarnas träning + nerkörd av dålig sömn. hade tänkt försöka ta 4 dagar på raken för att få till veckans sista pass på Lördag istället för Söndag, men tror jag får överge den idén och ta en vilodag imorrn.

1-1-1-1 clean&jerk@87% av 1RM: 85kg

Tabata sprinter (8x 20 sprint, 10 vila) för distans: 860m
vila 2 minuter
Spring samma sträcka tillbaka på tid: 3:23

Tyngdlyftningen kändes bra, och lyften hyffsat lätta (trots att min i det närmast obefintliga uppvärmning kändes tung), och jag fick nöjet att se min grymma fru köra sitt pass i under tiden.

Sprinterna var tänkta att göras på studenternas fina bana, men precis som förra veckan var det nån form av friluftsdag där så jag och Mattias fick gå till plan B: spåret i Fålhagen. Funkade helt okej, även om det redan på tredje intervallen var mer älgande än sprint. Framåt 6e intervallen rörde jag mig knappt. Kände mig dock förvånansvärt utvilad efter 2 minuter.

FireShot capture #001 - 'MapMyRun - Kort sprint i fålhagen in United States' - beta_mapmyrun_com_route_detail_17506154