Snatch: 2,5kg ökningar från 40kg upp till 55kg.
1-1-1-1-1 En Power clean & Push Jerk följt av en Squat clean & Split Jerk: 60kg, 70kg, 75kg, 75kg, 75kg

Swing tabata: Alla ronder (8st) 12 svingar.
Lite rörelser för mobilitet, posteriära kedjan och magen.

Ryckte inget bra idag alls (missade två ryck på 55kg till exempel), men hoppas det till viss del beror på att jag körde hemma och inte vågade gå in för varje ryck som man måste på de tyngre vikterna. Samma med stötarna. Ena axeln lite trött/ond. Troligen sen KB C&J extravaganzan i onsdags.

Jaha. Blev ju ingen vidare vilovecka det här egentligen. Känner mig allt annat än utvilad. Tragiskt. Dessutom börjar jag ramla in i nån höstdepression. En helt ny upplevelse faktiskt. Normalt är jag bara bitter.

Dessutom fortfarande irriterad på mig själv för att jag missade att anmäla mig och Björnen till stockholms CF seminariet i Maj, trots att jag ju lovat. Inte så mycket för att missa seminariet (Björn var betydligt mer pepp än jag), men att jag känner mig extremt dum & slarvig. Sorry Björn.

Inte har vi nån ny replokal på gång för bandet heller samtidigt som en kortare Tjeckienturné just bokades till Mars och vårt skivbolag börjar undra på_riktigt vart skivan vi lovade ha inspelad till slutet av sommaren tagit vägen (svar: den är inte ens färdigskriven…).

Bara skit & piss liksom.

Hittade en bild från vår spelning i Göteborg häromveckan. Jag med gitarren.