Jag och barnen följde med till Lindas Level 1 certifiering idag, och hängde runt med nya och gamla bekantskaper. Fantastisk anläggning dom där utanför Köpenhamn, Danska livräddningsssällskapet – nån form av militär livräddningsoch beredskapsdel om jag inte fått det helt runt bakfoten.

IMG_0480

Medan Barnen byggde sandslott på beach-volleybollplanen (se bevisfoto 1) så smet jag in lite träning också.

3-3-3-3-3 Push press: 85kg, 87.5kg, 90kg, 90kg, 90kg
5xClean pull@107%: 107.5kg

3 varv på tid av 5 muscle-ups, 10 sand-burpees: 3:57

2 min ack L-sit: på paralletter och i tusentals set, typ

Hittade, bredvid den fejkade beachen, en groteskt stor och cool pullup/ringställning. Rätt kul metcon, i den finkorninga sanden på den nämnda volleybollplanen. Mycket mer slitsamt än vanligt eftersom marken flyttade på sig och man fick göra allt mer strikt (vilket slaktade axlarna inför muscle-ups). Kul!

IMG_0486

Trots viss motvilja från CrossFit HQ (slut på platser?) så fick jag skriva det nytillkomna skriftliga provet till CrossFits Level 1 certifiering, och det gick bra (jag vann! Bara för att upptäcka att det inte var på tid…). Linda klarade också provet galant och nu är vi två certifierade Level 1 coacher i familjen!

Adrian Bozman (som var flowmaster på certet) är förresten precis så trevlig som han framstår i videos. Vi snackade gammal amerikansk hardcorepunk. Det går inte att ogilla nån som lyfter fram Bad Brains som det bästa nordamerikanska HC bandet nånsin (själv håller jag D.R.I. högre).

Har dock bränt mig i det sjukt fina vädret och ser numera mer ut som en kräfta än som en människa.