Helt förstörd från återkomsten till OPT i förrgår. Underarmarna var tydligen inte vana vid det här. Och dom där (200) skvåtsen, som man inte tänkte så mycket på under passet (man hade ju så mycket mer ångest för varje varv CTB pullups), dom tänkte man lite mer på dagen efter.

Försökte leta ursäkter för att inte göra dagens pass. Hittade massvis, men inget som höll för nogrannare prövning tyvärr. Däremot hittade jag tydligen hållbara ursäkter för att inte värma upp – kunde helt enkelt bara förmå mig annat än att bara att stöka av det hela.

1km rodd (poäng är snitt-watt delat med kroppsvikt i pounds): 3:17 (avg watts: 364, poäng: 364/165=2,21)

Hittade dock en hållbar ursäkt för att skita i rodden, men det gjorde jag först för sent – slog nämligen på radion för att distrahera mig lite, och först var allt frid och fröjd (nyheterna), men sen gick det på nån livespelning med bandet hästpojken. Fy så dåligt! Gillar NÅN det här? Jag valde tyvärr att använda det fel och tappade all koncentration vilken ersattes med vämjelse för den usla, usla musiken. Borde såklart ha insett att nu jäklar, nu gäller det att bli klar snabbare istället!

Hade okej hastighet första 600-ish metrarna, för att sedan låta den veka sidan av mig ta över och landa på 3:17 – 3 sekunder långsammare än jag rasade ner till för några veckor sen. Ändå skönt att kunna prestera en ändå okej tid, trots att jag kände mig helt opepp.

Nu jäklar blir det mer mer mer CrossFit Games. Livesändningarna funkar ypperligt, och produktionen är rent strålande (väntade mig mycket sämre), dessutom är (hittills) programmeringen riktigt bra – särskilt i affiliate-tävlingen. Ett CrossFit Uppsala team nästa år kanske?

Förresten: alla som gör ALLA sommarutmaningar, och är medlemmar hos CrossFit Uppsala får en tshirt som pris. Så kom igen och beta av dom nu! Tidsgränsen för att göra alla kommer att vara 3 dagar efter utmaning #8. När den kommer vet ni såklart inte – ”unknown and unknowable”.