Två pass idag. hann inte med hela första passet på lunchen, efter CFUAs lunchpass, så det blev lite uppdelat. Pullupsen, som jag körde pass 2, hanns helt enkelt inte med (fick <15 min att jobba med). Del 1:

skivstång

På minuten, varje minut i 7 minuter utför 5 squat clean thrusters. Väl en vikt som blir mentalt och fysiskt tuff de sista ronderna. Det måste vara samma vikt alla set, och man får inte sänka. Man fick inte heller släppa stången under pågående set (inget släpp från topp). Valde 50kg och alla set var obrutna, men det var rätt tufft de sista repetitionerna i de sista två seten.

Vila en minut

På minuten, varje minut i 3 minuter utför 25 obrutna oankrade situps (händerna mot pannan): alla obrutna, och hunna inom minuten, men halvvägs i andra ronden så fick jag släppa på händerna mot pannan och låta dom svinga fritt.

Härkesdag på mitt vanliga jobb: vi byter kontor och det finns ungefär hur mycket som helst att göra, så det var mer ren tur/dumhet att jag på hemvägen steg av på f&s för att göra dagens del 2:

På minuten, varje minut i 5 minuter utför 10 repetitioner av någon pullupsvariant som är utmanande. Jag valde chest-to-bar och fick tyvärr bryta sista ronden 6/4 (dock iallafall gott och väl inom tidsramen).

vilade 2 minuter

Tre 5 minuters intervaller löpning, med två minuters vila emellan. Tempo ”precis under kapacitet”, och det skulle inte vara någon förändring av intensiteten under eller mellan intervallerna. Lätt på löpband (även om det säkert förstörde en del av ideén bakom passet – men det regnade ute och jag orkade verkligen inte springa ute idag), svårare på riktigt: 1340m, 1330m, 1270m

Försökte lägga mig på ungefär det tempot jag vill kunna hålla i 5km – kändes inte direkt realistiskt idag. Tungt.

12 timmar mellan avfärd till jobbet och hemkomst igår, 14 timmar idag. Hann inte äta ordentlig lunch någon av dagarna. Har varit så lite väl mycket på sistone. Känner mig allmänt nerslagen, och helt slut i kroppen. Sliten, och klart dags för en timeout för kropp och psyke. Dessutom ont i halsen. Stämplar ut en träningscykel och ägnar mig åt att försöka se nåt ljus i tunneln istället. Nästa träningsdag får bli först på Tisdag.