CFWUx3

3-3-3-3-3-3-3: 50kg, 55kg, 60kg, 62.5kg, 65kg, 65kg, 60kg. Körde utan att sätta ner stången i marken mellan repetitionerna. WODen var lite oklar på den punkten, men jag valde att göra så. Alltså: Mark-Hang Clean-Hang Clean-Hang Clean-Ner till mark. Svårare att hitta en bra mottagningsposition av vikten i bottenläget – beror på att jag inte är van vid Hang som start – ledde till att frontböjen blev jobbig. Har ett långt stopp i botten som jag inte blir av med heller. Man kunde ju tro att det vore vanligare med att ha det precis tvärtom?

Att vända ner till häng igen var förvånansvärt lätt. Tror faktiskt inte jag kör ”hela” sittvändningar i treor SÅ mycket tyngre än det här.

Avslutade med en kontinuelig cirkel av 3 ronder 10 svingar med 32kg hantel, 10 GHD situps. Var lite off idag. Hoppas jag känner mig hetare imorrn.