3-3-3-3-3-3-3 Hang squat cleans: 40kg, 50kg, 55kg, 60kg, 62.5kg, 65kg, 67.5kg
50 Wallball shots (obrutna), 8kg boll

senare: 3-3-3-3 Barbell snatch: 20kg, 30kg, 35kg, 40kg

Björn och jag åkte iväg till stockholm för att köpa lite nya saker till gymet. Kom hem med 180kg nya vikter (apollo), en 8kgs medicinboll samt ett ställ för en del av vikterna. Passade på att köpa några vikter hem till mig själv också att ackompanjera min nyinköpta Eleiko OL träningstång.

När vi kom till klubben körde vi dagens WOD och avslutade med lite wallballs. HSC kändes kanon. Bättre än HPC passet från häromveckan. Tekniken satt bra och alla vändningarna landade fint i rackad position långt upp mot halsen, även på dom tyngre vikterna.

Senare på eftermiddan var jag ju tvungen att inviga min nya stång! Det var länge sen jag ryckte så jag jobbade mig upp till treor på 40kg (kan inte tappa stången hemma, så det får bli säkra/relativt låga vikter). Här kommer den första på sista setet. Kritisera så mycket ni kan, jag är bara en glad självlärd amatör så jag inser att det säkert blir mycket…