chuckmu1Vi öppnar portarna för gruppträning från och med Måndagen den 7e September. Vi kommer att husera i Hiltis lokaler på Säbygatan 5 (samma ingång som vårdscentralen) och önskar alla som vill prova på CrossFit välkomna. Prova är såklart gratis!

ALLA kan träna CrossFit – Du behöver inte vara i någon speciell form eller ålder för att träna CrossFit. All träning är anpassad efter just din prestationsförmåga, och utformad för att se till att du, oavsett form, kommer ut som en ännu starkare, snabbare, slankare, FRISKARE människa!

amrapDe tider vi kommer att ha pass är till att börja med:

Måndag: Lunchpass (12:00-13:00)
Tisdag: Morgonpass (07:00-08:00)
Onsdag: Morgonpass (07:00-08:00)
Torsdag: Lunchpass (12:00-13:00)

Ev också ett helgpass om intresse finnes.

 

Just nu har vi en uppstartsrabatt på gruppträningarna som innebär 40% rabatt på månadskostnaden om du tecknar medlemskap hela terminen (bara 1200kr för hela terminen!) eller 20% för tre månader. Normal kostnad för medlemskap är 500kr/månad. Självklart kan detta tas upp som träningsbidrag eller skrivas av.

Vi erbjuder också personlig träning, det i särklass mest effektiva sättet att komma i superform. Det går utmärkt att ta med en kompis eller ett helt gäng för detta, och då faller priset per person med ert antal. Kom ner på ett pass, ring eller maila för mer information!

Frågor besvaras gladeligen av mig eller Björn! Ni når oss på 0739-420016 eller via mail på martin.altemark@crossfituppsala.se eller bjorn.uddenfeldt@crossfituppsala.se

VÄLKOMMEN!