Femte dan på raken. Då ska man kanske inte förvänta sig stordåd? Som tur är för mig så har volymen varit mycket låg dessa dar, så jag är inte alltför sliten. Hade möten hela dan i Stockholm, så jag tog chansen att smita förbi CrossFit Nordic på vägen hem.

Hängde med Mads & Rickard, och ”tränade” lite mitt i. Mads och Rickard är inte bara trevliga, utan rackarns bra tränare med bra ögon för detaljer, och dom kom med kloka tips för att förbättra tekniken. Hade jag sen haft nån form av kontroll över mina rörelser så hade jag säkert kunnat förbättra mig också, men tyvärr går det långsamt att lära den här hunden att sitta bättre! Men jag uppskattar hjälpen – man blir ALDRIG för bra för att ha egna tränare, oavsett om man är tränare själv eller inte!

3-3-3-1-1-1 Overhead squat (3 sek excentriskt): 50kg, 60kg, 70kg, 80kg, 85kg (PR), 90kg (PR)

10-10-10 Thruster: 10x50kg, 10x60kg, 8x70kg (f)

Sket i rodden som skulle avsluta och smet hem, lite väl mycket tid hade redan gått till socialiserande, och jag kände mig ganska nöjd där. 90kg var fult, men godkänt (Mads filmade både 85 & 90, men dom lär han aldrig klara av att få ur en kamera). Vid 90 insåg jag att det började bli tungt att få upp över huvet, men tydligen kan jag push pressa den vikten från bakom nacken… ”Bara att hoppa högre” som Erik så riktigt påpekade.

Tior i thrusters gör man inte varje dag. Hopplöst att hitta rytm för andningen. Missade på nionde reppet med 70kg, men den vikten var faktiskt tung.

Nu drar jag till Malmö och Göteborg under Fredag respektive Lördag för att spela med bandet. Har hört att vädret i söder ska vara trevligt, så det ser man fram emot. Ha en trevlig helg allihopa!