Heldag på Naturhistoriska med familjen följdes upp av

1-1-1-1-1-1-1 Rack jerk: 80kg, 82.5kg, 85kg, 87.5kg, 90kg, 92.5kg (miss), 92.5kg (miss)
4 varv på tid av 15 burpees, 10 power clean (70kg): 12:21

Stötarna kändes skitbra trots att det var väldigt länge sen jag stötte, och ännu längre sen jag splitstötte. 90kg kom upp helt utan efterpress, och det var faktiskt första gången det har hänt. har haft upp vikten ett gäng gånger tidigare, men då med efterpress. Kändes som om jag skulle greja mer, men psyket hann ifatt mig – 92.5kg är trots allt nästan 20kg mer än min kroppsvikt (75kg idag) – och jag fegare ur. Tror dock att det finns i mig.

Metconen var rätt kul, men tung. Kändes ganska bra idag, även om tiden blev lidande av att det var 10 PC per rond – lite många för att damma igenom för mig tyvärr. Första 5 varje rond gick bra, sen blev det lite segare på de sista.

Fick ett mail från Tove, som jag stött på tidigare på Friskis&svettis och som tillsammans med sin pojkvän följer Crossfit Nordics programmering. Hon hade varit i Abisko, och tagit lite bilder och eftersom ingen av deras vänner och familjer förstår att uppskatta vad dom sysslar med så skickade hon dom till mig. Och det gjorde hon rätt i för jag tyckte dom var fantastiskt fina!

Jajustja, jag är också profilerad nu. Verkar bli en samling gubbar, och Björn, som tävlar 🙂