”Elizabeth”: 21-15-9 av 60kg Squat clean, ring dips: 14:42

Tog det medvetet lugnt pga min fysiska status men blev ändå krossad. Liten förkylning i kroppen som vill ut dessutom – får se om det här lockade fram den. Senast gjorde jag den här i powervariant nästan dubbelt så snabbt… Håhåjaja.

Tränar hemma nästan jämt nuförtiden (har inte tid att ta mig till gym speciellt ofta), och jag tänkte guida er igenom faciliteten som används för det (jag säger träningsrummet, Linda hävdar att det är ett hobbyrum – misstänker att jag är bättre på att muta in mitt revir i det här fallet).

Rummet är kanske 3,5×2,5 meter men en del utrymme tas upp av en garderob. Det ligger på 2a våningen i mitt radhus, så att tappa stången tungt är ett big no-no. Tappa stänger ser jag till att göra på andras golv. Det utesluter tyvärr OL ens i närheten av gränsen.

Man får också se efter var man har stången vid arbete över huvudet – annars krossar jag lampan i taket.

Helhetsbild av rummet. Saker jag skaffat över åren – c2, vikter (~150kg), kettlebells, eleiko Olympic training bar.

böjställningen tar extremt liten plats iochmed att det är två fristående pelare – bra för trångbodda! Notera symaskinen till höger. Hobbyrum!

Den enda konditionsmaskin jag överhuvudtaget har nån respekt för. Den här jag åandrasidan extrem respekt för! Jocke sa en gång ”sen jag upptäckte c2:n betraktar jag knäböj som en isolerad övning”. Vidderligen på skoj, men lite allvar ligger det nog i det.

Ringarna uppsatta i taket. Förut var jag tvungen att gå ut året runt för att använda ringar. Det här var smartare. Ska man bara ha ett träningsredskap hemma så ligger ringar väääldigt högt upp på listan.