Fullständigt horribel dag på jobbet idag. Allt krånglade för mig samtidigt som jag satt med tandvärk, stukad fot & ont i nacken (tror handståendeträningen satt sina spår – drar ner på det några dar). Dessutom ensam, så jag hade ingen att gnälla inför. Och med mig matlåda så jag hade inte ens nån anledning att gå ut från kontoret för att ta lite luft.

Ganska skönt att få komma ut och röra lite på sig när jag hämtat barnen på skolan alltså. med betoning på lite, för idag var det en riktigt ”mellandag”. Det är sådana här dar som gör en orolig inför vad som komma skall…

A. 3×3 position hang power clean@80% (high, mid thigh, kneecap): 60kg, 65kg, 70kg

B. 5 ronder av 10 Chest to bar pullups, vila 60 sek: obrutet

C. 3x100m rodd, vila 90 sek: 16.4, 16.3, 16.5

Teknikfokus på vändningarna, nåt jag verkligen behöver. Kändes ganska bra, men har en tendens att komma fram på tårna ju längre ner jag dra ifrån, vilket väl är ett resultat av att jag stressar första draget. Ska jobba på det.

Rodden över förväntan – låg större delen av sträckan på 1:18-tempo, och på alla intervallerna var jag nere på 1:17 – något jag aldrig varit förut. Kände mig explosiv och stark.

100m