Igår var första passet för UIF boxning som engagerat CrossFit Uppsala för specialpass under terminen. Skitkul och boxarna var jäkligt drivna. Mycket fighting faces under dagens WOD, och de flesta gick nog hem nöjda. Jag och Björn gjorde det iallafall! Men nu ny vecka, nya möjligheter och nya berg av jobb!

Dagens träning med uppvärmning som varje pass varit på sistonde: 3 set DUs. Gick åt skogen idag med 13, 8, 7 och ett till på 13. Hade riktigt svårt med koncentrationen och avslappningen och det blev lite pannkaka. Menmen.

1 Muscle snatch+3 Power snatch supersetat med max reps clapping pushups (CTF såklart). 90 sek mellan övningar och set: 40kg/26reps, 42.5kg/16reps, 45kg/13 reps

8×2 Deadlift ~60% av max. Använde 110kg. 1 sekund upp, 2 sekunder ner.  Kändes fint och starkt.

2×1 minut rodd på 80%, 1 minut vila mellan ronderna. Kalorier som resultat: 27, 24. Lite väl snabbt första ronden.

Sådärja. Rycken kändes riktigt bra idag (bättre än i fredags) och första ronden klappande armhävningar var jag rätt nöjd med. Ganska precis det pass jag behövde idag. Åter till berget av arbete.

Denna dök upp via intrawebben under helgen. Helt fantastisk både filmat & utfört! Jag och barnen har storögt tittat på den flera gånger på raken i helgen. Vi dyrkar!