Liten mashup mellan det som har prioritet nummer ett på Torsdagar, det vill säga klättringen, och det pass OPT föreskrivit. Var ändå tvungen att ta mig till CFUA efter jobbet en sväng före klättringen, så jag kunde lika gärna överstöta lite.

Har ju blivit en del press och hopp senaste dagarna (split jerk från bakom nacken i Söndags, 1RM push press i förrgår och allt hoppande igår), så inställningen var att jag skulle känna lite på stången, och om det kändes tungt skulle jag stanna på ~85% och öva teknik.

1-1-1-1-1 Split jerk: 80kg, 90kg, 100kg, 105kg, 107.5kg(f)

1 timme bouldering, ett gäng blå och tre röda, varav en ny.

3 varv på tid av 35 double unders, 25 pushups (games 2010 standard), 7 muscle up transitioner (från fullt häng till botten i dippen): 8:15

Stötarna kändes helt okej, men var nog inte mentalt redo för 107.5, som skulle inneburit PR. Klättrandet går framåt, och mellan gångerna får man den där upplevelsen av att det som kändes omöjligt för en vecka sen går ganska lätt nu. Väldigt trevligt, hoppas det håller i sig ett litet tag till.

Första gången jag kört pushups med handlyft i botten, och det var mycket tuffare än utan. Aldrig kört halva muscleups heller, och det kändes som en bra övning för metcons. Höll mig i en betydligt trevligare zon idag än igår.

Imorse hade jag ynnesten att se hur CrossFit Uppsalas morgonpass såg ut efter avslutat pass. Dom hade kört en eller ett par mil björngång, och det syntes! Jag pratade med Andreas om roliga varianter att röra sig som är jobbiga, och min favoritvariant är nog den som Matt Wichlinski gör i slutet av de här videon. Resten av videon är inte fy skam den heller, och man är ju lite avis på karlns sätt att röra sig och sin omgivning.