När jag käkade med den alltid lika glada och trevliga Mads Jacobsen igår så fick han ett SMS från sin fru/monster Jenny Jacobsen med hans programmering för imorgon. Och det lät så hemskt att jag ju var tvungen att göra det jag med.

Kände mig lite risig idag (ont i huvudet, förhöjd kroppstemperatur osv), men när båda barnen helt plötsligt var iväg hos kompisar och Linda ville iväg och träna kunde jag inte låta bli att följa med.

1-1-1-1-1-1 Hang power clean: 70kg, 75kg, 77.5kg, 80kg, 82.5kg, 85kg (PR)

21-15-9 Squat clean (60kg), Burpees: 13:19

”Elizabeth”, fast värre (som om inte originalet räckte). Vet inte om jag nånsin mått så dåligt som jag gjorde under metconen idag. Första ronden gick väl an, men sen var allt ett enda töcken. Den där gör jag inte gärna om på ett tag.

Jenny
Hon är en fantastisk kvinna och en fantastisk atlet den där Jenny. Men ond, mycket ond.