Efter lite möten i Stockholm skaffade jag mig ett hektiskt schema för eftermiddagen och kvällen: först träning på CrossFit Nordic vid Odenplan, sen öl+kaffe med Ludde vid Östermalmstorg och sen vidare för middag med morsan på Söder. Tiden för allt blev lite för tajt – hade varit kul att spendera ännu mer tid på varje station (utom jobbet dårå). Anlände till CFN 16:05, vilket innebar att jag hade 25 minuter på mig att byta om, värma upp, träna och flytta bort utrustningen innan deras 16:30-pass skulle köra igång. Jaha, tänkte jag, som inte hade den blekaste aning om huruvida det här passet skulle knäcka mig eller inte…

Uppvärmning med 3 muscle-ups och sen Clean&Jerk upp tillochmed 90kg

På tid 12-9-6 av Squat cleans@70kg, Muscle-ups: 9:57

Första varvet snabbt, men luften liksom gick ur mig. Blir ofta så när det är lite tyngre vikter i metcons för mig, och dit räknas absolut 70kgs squat cleans för mig… Hann dock gott och väl klart innan Rickard körde igång kvällens första grupp. Dom såg ut att ha riktigt roligt, men jag var redan på väg ut för att hänga lite med allas vår dansar-crossfittare Ludde. Mycket trevligt att träffa honom, men tyvärr lite kort. Vi får boka nåt längre tillfälle snart! Sen middag med morsan, och alla glas vin som slank ner kommer nog att kännas ikapp med träningsvärken  benen imorgon!

Skärmavbild 2010-08-06 kl. 23.35.16