Igår blev det en massa cykling i det underbara vårvädret, och bland annat hann jag med att spela cykelpolo (som hästpolo, fast på cyklar). Knixigt värre kan jag meddella. En annan sak jag hann med var att dricka mig till reptilstadiet. Det var ju kul då, men inte idag – jag måste ha varit den med värst baksmälla i hela världen imorse!

Min vana trogen så bestämde jag mig ändå att göra dagens WOD, som straff. Och vilken kul workout att göra bakis! (jag är ironisk här…). Inte ens uppvärmningen på 1,5 mils cykling fick mig piggare, men vad gör man?

21 Marklyft (100kg), 800m löpning, 15 marklyft, 800m löpning, 9 marklyft, 800m löpning: 15:23

Jag fick gå sista 400 metrarna, eller om det tillochmed var mer eftersom jag fick ett sånt sjukt håll att jag knappt kunde slutföra. Annars hade jag nog landat runt eller strax över 14 minuter. Bröt marklyften lite hårdare än jag brukar också. Det var inte nån rolig kvart, men jag mådde faktiskt lite bättre efter…

3374621589_ccf105e5bf_o

Cykelpolo i Uppsala. 8 fixerade cyklister lockades ut i vårsolen.