David och Jonas kom till Uppsala för en planerad ”träffas på riktigt”-träning. Av Uppsalas CrossFit population fanns jag, Björn och Jocke representerade. Vi inledde med lite tyngdlyftning, eller jag gjorde iaf. Tillsammans med Jonas så ryckte jag en del (3-3-1-1-1 30kg, 40kg, 45kg, 50kg, 55kg), medans Jocke försökte sätta sitt årsmål i Pushpress. David gjorde Björn sällskap i att inte göra så mycket alls.

Tillslut insåg vi att det kanske var lika bra att styra upp en metcon, som vi bestämt att vi skulle göra. Det enda kravet var att den skulle ta som högst 10 minuter. Efter lite dividerande så enades vi om en metcon bestående av: 3 Replängder (4,2m), 15 Amerikanska svingar (24kg), 15 Ring dips, 2 Replängder, 12 Svingar, 12 Ring dips, 1 Replängd, 9 Svingar, 9 Ring dips.

Tiderna blev:
Björn: 5:08
Martin: 4:52
Jocke: 3:19
David: 8:11
Jonas: 4:55

Jäkligt kul att träffa David och Jonas (och Björn och Jocke med såklart, men dom träffar jag ju lite oftare…) för första gången, och jäkligt kul att träna tillsammans över stadsgränserna. Vi får se till att det blir fler träffar så snart som det passar!

Nedan följer videos på vår workout (och ja, jag lekte med videoredigeringsprogram jag inte kan hantera):

Jag och Jonas:

Björn och David:

Jocke: