Benen riktigt, riktigt slitna efter igår. Och axlarna ska vi inte prata om. Så nog lär det komma nåt lätt och cozy att göra idag va? Eller? Fnittrade till lite när jag såg av det var som förväntades. Med tanke på hur tunga squat cleansen kändes igår såg jag VERKLIGEN fram emot att göra ännu tyngre i en metcon…

Nåväl, säg det tunga som inte kan göras tyngre: jag har velat prova hur det känns att göra muscle-ups i en metcon med ringarna för högt för att ta false grip ända sen games. Varför inte idag? Sagt och gjort, upp med ringarna.

AMRAP på 20 minuter av 2 power cleans@82.5kg, 2 squat clean@82.5kg, 7 muscle-ups, 15 kalorier på roddmasking (ca 250m): 4(+2+2+4)

Lite orolig för vändningarna faktiskt, särskilt sittvändningarna. Men dom gick riktigt bra, med några andetag mellan repetitionerna. Var nog bara en liten svaj i självförtroendet, och nu är det återställt. Ska pressa på hårdare nästa gång. Muscle-ups gick riktigt bra, trots inget false grip. Obrutna första två varven, men jag höll på att bränna ut mig totalt på tredje, där jag missade den sjunde repetitionen 2 gånger.

Vänstra axeln protesterar lite såhär i efterhand. Dom har verkligen fått vad dom tål de senaste två dagarna, och imorgon ska dom få vila oavsett vad dagens pass säger.

högaringar

Ringar så högt jag fick uppp dom + min PWO-näring