Har undvikit ”Cindy” i åratal känns det som, och istället gjort ”Mary” eller bara ändrat Cindys tidslängd eller utförande (CTB osv). Sist den gjordes var nog som en del av ”Murph” tillochmed.

Igår träffade jag en gymnastiklärare jag stött på ett par gånger tidigare och som är intresserad av, och har börjat träna, Crossfit. Han ville ha lite formgenomgång och träna ihop och jobbiga AMRAPs funkar ju bäst i par eller fler, så sagt och gjort: Cindy tillsammans it was.

”Cindy”: Så många varv som möjligt på 20 minuter av 5 Pullups, 10 Pushups, 15 Squats: 21+5+2

Siktade på 22, men fick ge mig. Armhävningar brutna redan i tionde ronden, och squatsen var horribla idag (hårt brutna tidigt även dom). Inte fler ronder än förra gången, men bättre form denna gång. 16+ var en kamp med psyket, och det var också där jag tappade 22-tempot.

Cindy är ju en av dom workouterna man verkligen inte kan jämföra med andra personer, eller kanske ens så mycket med sina tidigare försök, på grund av att utförandet skiljer sig så mycket så jag lägger inte så stor vikt vid antal varv andra gör. Kanske den WOD som man minst kan jämföra sig med andra i?

IMG_3652

Mats gnetade också på och gjorde en finfin insats! Innan ”Cindy” visade han prov på finfina knäböjar i olika former, vilket kröntes med ett pers i Overhead squat. Just den här böjen skulle gärna få vara lite djupare, men överlag så såg formen väldigt bra ut!