Åkte till Stockholm, fast det kändes som nueva estocolmo, eftersom det var hem till mrJLings lägenhet som var målet. Han är numera bosatt i nåt som mycket (mycket) påminner om en innergård på ett charterhotell i valfritt svenskt charterland runt medelhavet. Pool. Förfester på ”hotellrummen”. Gräsmattor som är lite väl perfekta osv. Blandning av knäppt och supernajs. Perfekt för att fly vardagen i Uppsala alltså! Hemlighetsfulla Load var såklart också på plats (liksom resten av JLings familj – mucho trevliga & gulliga allihop).

Vi hängde ett par timmar och drog sen till Västberga IP för att träna, träningsnördar som vi är. Först ringlek (MUs, kipups, massa olika dips osv)  i nån halvtimme medan vi språkade med Mads & Jenny (plus son) som dök upp för att socialisera. Dom skyllde på att dom redan tränat, och avböjde ytterligare vedermödor (chickens!)

Efter att ha bett Mads om programmering blev det följande helvete

På tid: 150 pushups, varje gång man behöver bryta måste man springa 400m: 17:43

7 ronder behövdes. Insåg att det skulle ta tid efter inledande 30/20/15… Load förvirrade mig genom att påstå att jag fuskade med armhävningarna, men jag tror inte det var så farligt. Formfascisten Mads hade ju ögonen på mig. Försökte verkligen toucha & räta varje repetition. Hem med sista tåget och en fantastiskt trevlig dag!

IMG_3839

Västberga IP. Idylliskt.

 

IMG_3863

MrJLing & The Load. Hemlighetsfulla som alltid. Eller är det bara en dålig fotograf?