Landade med båt i Sverige igen 6:30 imorse efter en fantastiskt kul resa. Ilosaarirock som vi spelade på var beläget i östra finland, längre österut än jag nånsin varit tror jag, 10 mil  från den ryska gränsen och hade runt 25000 besökare. Ungefär lika stort som Hultsfredsfestivalen alltså. Vi spelade på isstadioscenen – en rent knäppt stor sak. Aldrig spelat på en så stor scen förut, och man kände sig väldigt väldigt liten på den. Coolt var hur välorganiserat det var, och att vi hade bastu i logen (!). Allt gick bra och vi hade det supertrevligt.

scenenIlosaari
Man kände sig rätt liten på den här scenen!

 
Nåväl, när jag kom hem la jag mig och försökte sova igen mig lite – ”lite” sliten efter 4 dar med väldigt lite och ostrukturerad sömn samt ett förhållandevis stort ölintag. Gick inte överstyr nån dag egentligen, men man drack ju öl i princip konstant den vakna tiden. Sen kombinerade jag ett försök till att återhämta mig genom rörelse och lek med barn. Körde lite från mainsite jag missad de senaste dagarna. Först ut var

1-1-1-1-1-1-1 Hang power clean: 50kg, 70kg, 72.5kg, 75kg, 77.5kg, 80kg, 82.5kg (PR?)
30 Muscle-ups for time: 14:56 (PR). Gjorde dem, precis som förra gången, som strikta MUs från L-hang till L-sit till L-hang. Tror faktiskt dom var striktare denna gång.

idylliskBaksida

Såhär mysigt kan man ha det på ”baksidegymmet”

 
Nöjd med sub 15 på Muscle-upsen, vilket också var målet. Var halvvägs efter 6:50 och gjorde tvår fram tills repetition nummer 14. Slet upp ena handen vid rep 23-24 och efter det gjorde det ”ganska” ont.

trasigHand

Inga muscle-ups på ett tag… Brukar inte slita upp skinnet såhär vid MUs faktiskt.

 
Några timmar senare smet jag iväg till Gottsundabadet för att byta ut 5km löpning mot 1km simning.

1km (40 längder) simning: 28:08

Jobbade på tekniken – är andra gången nånsin jag simmar såhär långt – och det gick väl inte så snabbt. Har lite problem med att få flyt i andningen, men överlag så kändes det som om jag gick framåt. Ett par gånger till så kanske jag kan börja kapa tiden också.