Huh. Tung dag. Först Barbara för första gången på lunchen tillsammans med Mattias. Man var ju nästan rädd för den efter vad man hört av andra (Jocke, Björn och Jonas är ju bara några som råkat ut för akut mjölksyraförgiftning av den här damen), men samtidigt lite nöjd över hur mycket man snart skulle lida (ja, man är dum i huvet…)

”Barbara” – 5 ronder av 20 Pullups, 30 Pushups, 40 Situps, 50 Squats – vila exakt 3 minuter mellan ronderna:

Rond 1 – 2:58
Rond 2 – 4:13
Rond 3 – 5:48
Rond 4 – 6:01
Rond 5 – 5:37

Total tid: 24:37

Fick ta fram en hink under fjärde rondens situps. Dom gjorde verkligen sitt bästa för att försöka skaka ur det eventuella innehåll man hade i magen. Blev väl inte akut, men ändå obehagligt illamående just under dom. Lite yrsel fick jag också uppleva efter hela härligheten. TOTALT muskelsammanbrott. Inte direkt flåsigt, utan man var bara helt oförmögen att använda musklerna i dom respektive övningarna. Antar att man hade hyffsade syranivåer i musklerna, och det fanns inte en chans för kroppen att frakta bort den under vilorna. För övrigt en riktigt misslyckad tredjerond, och blev förvånad över att andra ronden gick så långsamt – kändes inte alls så när jag gjorde den.

Nåja, jag genomförde den för första gången iallafall. Första ronden ser ni här:

 
Sen på kvällen åkte jag Jocke och cykel-Martin till rockwater för lite bouldering och väl framme insåg jag hur trött jag var i hela kroppen. Lyckades inte med mycket, men jag satte iallafall en ny rödmarkerad led innan jag slet upp en STOR valk i handen. Lite muscleups, 360s (magen håller!), levers (inge vidare – magen helt slut), kipups och sånt där också.