Två workouter idag. Den ena innan frukosten (som vanligt numera verkar det), för att det var ett möte med Mads inbokat senare under dan.

5 varv på tid av 40 obrutna Double-unders, 25 obrutna pullups. För pullupsen ställdes dessutom kravet att haka måste bryta stången vertikala plan, vilket gör det mycket värre, och mer som en lättare chest-to-bar pullups, än en ”vanlig” pullup: 43:23

Två varv av double-unders som 40 obrutna, men tillät dom andra varven som 2×20 obrutna. Vilade ganska mycket mellan varven för att inte göra bort mig och slänga för mycket försök på brutna varv.

Möte med solstrålen Mads under dan, där återstående puckar inför Halmstad Challengen diskuterades. Programmeringen helt spikad nu, och jag tycker den är sjukt bra! Offentliggörs på torsdagen innan tävlingen! Klart och officiellt är att alla kommer att delta i grenar både lördag och söndag.

Alltid trevlig att träffa Mads, och vi pratade jobb och skit ända fram tills det var dags för mig att ta mig till UIF boxning för passet vi håller åt deras tränar/tävlingsgrupp varje Söndag. De två inom UIF som brinner som mest för CrossFit är det äkta paret Mosa och Lisa, och dom är verkligen urtypen för eldsjälar, både i sin karaktär och sin fysik. Kul att träffa dom varje vecka, och det gäller också de övriga boxarna: Inte alltid den bästa styrkegrunden, men pannbenen är i världsklass! Hoppas samarbetet oss emellan kan fortsätta även efter att de 12 privatpassen dom köpt av oss genomförts.

mosa sayed

Mosa Sayed, UIF Boxning. Som aktiv vann han bland annat SM-titeln.


Hade glömt nycklarna hemma, så möjligheten att åka till Hilti för att göra dagens andra pass (skulle genomföras 6+ timmar efter det första) försvann plötslig. Försiktigt frågade jag om det var okej att göra passet på boxningsklubben, och det var inga problem trots att dom blev tvungna att stanna kvar lite extra för att vänta på mig. Tack för det!

”Karen+1 foot” – 150 wallballs på tid till träffyta 3.30cm upp (normala Karen ”bara” 3m). 8kg boll: 7:20

Oj vad den extra distansen gjorde skillnad (försökte dessutom kasta ytterligare nån dm över 3.30 för att kompensera för 1kg lättare boll än jänkarna). Sjukt vad axlarna tar slut. Återhämtade mig dock riktigt snabbt mellan seten, och detta var väldigt nära en tid jag gjort med betydligt lägre och tveksamma wallballs. Känns bra trots en ganska extrem volym den här helgen!

Vilodag imorrn, och den har jag förtjänat!