5×5 Back squat: 97.5kg

Sen på kvällen klättring på Rockwater med Jocke och cykel-Martin. Alla åkte dit och trodde det skulle gå dåligt. Alla hade en riktigt bra klätterdag. Satte två nya röda leder, bland annat en röd (video kommer imorrn – youtube är segt idag) som jag lekte lite med för ett par veckor sen och då trodde jag aldrig ens skulle fixa första movet på. Så kan det gå.

Efter blev det dampträning av värsta sort. Bland annat en del MUs, dips (advanced + bulgarian) och sånt. Var inge stark på sånt idag. Avslutade med uneven muscle-ups (Ringarna skiljde 40-45cm!), uneven pullups, och den dummaste avslutningstävlingen vi haft hittills – ring strap handstands for time! Herregud…


Den svåraste start jag grejat tror jag. Ett härke ens att ta sig till andra greppet, och (för mig) krävs det lite tur för att hålla sig kvar när jag flyttar över den andra handen dit också. Råkar röra lite vid taket på väg till sista greppet, och det är väl inte helt kosher.