..Blev tvungen att jobba 10 timmar idag. Hade inte ens tid för lunch, och verkligen ingen träning.

Dock blev jag tvungen att plocka fram räääsern, då jag hade sett fel på busstiderna. 8km cykling till jobbet på 17:51. Ganska nära mitt PR på 16 minuter trots att jag tog det lugnt. Iofs ingen motvind och inga jobbiga vanliga fotgängare eller cyklister på cykelbanorna som störde, men ändå: kände mig märkbart stark och uthållig. Tack CrossFit.

När jag kom hem så körde jag några lätta C O R E (ironisk röst) övningar (enarmsryck, enarms muskelryck, enarmspress, Turkish getup (allt med tom skivstång), windmills med 16kg kettlebell) och avslutade med 50 ryska svingar (hade kunnat gjort säkert 20 till).

Till mina måltider idag fick det bli slevvis med jordnötssmör, kex och (mest) ost.

Sen drack jag vin och lyssnade på Springsteen, Dylan och blandad hardcore.