Hemma hos min gode vän Palle igår. Bevittnade hans imponerande pågående ombyggnationer/reparationer av hans (före detta fallfärdiga) hus och blev bjuden på sprit i kvällssolen. Kul då, men rätt segt idag. Slog två bakfylleflugor i en bakfyllesmäll genom att dels straffa mig för spritorgien, och dels prova benet/foten.

5km (4,8km) (extremt kuperad) löpning: 21:24 (PR)

SunnerstaåsenSpåret hemmavid: det som går upp och ner över sunnerstaåsen (rullstensås som bland annat har en skidbacke belägen ett par hundra meter bort från där spåret går). Efter blev jag intresserad av hur långt spåret – som är angivet som 2,5km/varv – verkligen är, så jag rullade runt cykeln och mätte det till 2,4km. Bra att veta, men det är ändå så sjukt kuperat att man inte direkt kan jämföra det med att springa nån annanstans.

Har inte sprungit så ”långt” som 5km sen i Augusti förra året, så ett PR (speciellt lite småsliten sen igår) var trevligt. Inga problem med benhinnorna alls. Sprang i Converse och kände inte av min mellanbensfraktur i foten heller. Däremot mådde jag rätt pissigt. Sur i magen och håll redan efter nån kilometer. Fick bita ihop rejält. Gick ut lite väl hårt också: första varvet på 10 minuter.