Har ju känt mig risig hela cykeln, och idag var jag verkligen inte i form. Kände mig iofs inte så mycket sämre än de senaste dagarna, men var riktigt svag och emlig när jag på lunchen kom iväg för att köra böj.

5-5-5-5-5 Back Squat: 90kg, 95kg, 97.5kg, 95kg, 80kg

Riktigt svag och osäker i tekniken idag (hänger väl ihop). Djupa och så, men fick lätt vikten framåt mot tårna vid vändningen. Ett stort nja. Återstår att se om styrkeminskningen kommer att bli permanent, eller om jag kommer att få tillbaks dom sista procenten.

På kvällen åkte jag, Jocke och cykel-Martin (på bild till höger) till Rockwater för lite bouldering. Blev väl nästan mer lek i ringarna än klättring. Särskilt för Jocke som mest gick omkring och dömde ut försök på nya leder (”det där leder ingen vart”) med argumentet att alla leder ska byggas om i helgen.. Blev trots det lite klättrande för att sen låta fokus glida över mot mer styrketräning/gymnastik.

Dels körde jag igenom överkroppsdynon jag och Jocke gjort några veckor (se den överseriösa filmen jag gjorde nedan), dels gjorde jag ”min” ringrutin ett par gånger. Övergick sen till att öva på L-sit to shoulderstand och, något otippat, straddle L-sit på ringar. Gick bättre än man kunde tro, men det berodde nog mest på att vi red på strapsen.

Sen hade jag och Jocke en ”Chest to rings L-pullup”-tävling. Jag fick ihop tio och Jocke elva. Sen var man helt slut. Rockwater blir mer och mer som ett dagis för vuxna tror jag. Justja! Martin fick sina första (kippade) Muscle-ups också! 

Leker med iMovie ’09. Därav den överdrivna redigeringen.